Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.e-talent.eu implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.
www.e-talent.eu este administrat de SC Online E Talent SRL cu sediul in Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/13958/2013, CUI 32458031

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.e-talent.eu fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi
Adresa fizica de corespondenta E-Talent este: Intrarea Vladimir Streinu nr 8, et.2, ap. 3, sector 2 Bucuresti, Romania
Corespondenta electronica: office@e-talent.eu

Definirea termenilor

In continutul site-ului cand se va mentiona termenul TU (si derivatele) acesta va face referire la utilizatorul sitelui, cand se va mentiona termenul NOI (si derivatele) acesta va face referire la E-talent.

Obligatiile utilizatorului

Prin inscrierea in baza de date va dati acordul ca profilul dv. sa fie vizualizat si accesat de angajatorii din domeniile voastre de interes.
Va obligati sa furnizati date corecte si sa uploadati profilul doar cu datele dumneavoastra personale. Profilul dv. va fi verificat de catre E-talent, iar in cazul in care se vor constata neconcordante, acesta nu va fi validat pana nu veti furniza date corecte.

ELIGIBILITATE.

Actorii profesionisti sunt obligati sa dovedeasca apartenta la grup. Pentru aceasta, este necesar sa inscrie proiecte creditate in sectiunea EXPERIENTA a profilului. In cazul in care acestea nu exista, este necesara o copie a diplomei de absolvire a unei facultati autorizate si recunoscute de actorie sau a carnetului de student.
Minorii care doresc sa se inscrie sau sa fie inscrisi in baza de date au obligatia sa furnizeze si datele de identificare (CI) si contactul unui parinte sau reprezentant legat. Conform legislatiei in vigoare minorii nu au drept de munca, participarea la orice proiect avand loc doar cu acordul scris al ambilor parinti sau al tutorelui legal.
Utilizatorul site-ului se obliga sa nu copieze, plagieze, distribuie, transmita catre terti sau sa foloseasca in scopuri comerciale continutul site-ului fara acordul scris al E-talent.
Va obligati sa furnizati catre E-talent date corecte si verificabile, astfel incat procesul de casting si selectie sa fie cat mai eficient atat pentru dv. cat si pentru tertii angajatori. In caz contrar, profilul va va fi anulat si nu veti putea participa la nici una din ofertele de angajare gestionate de noi.
Sunteti de acord si in cunostinta de cauza ca sunteti singurul responsabil de evaluarea ofertelor si serviciilor pe care tertii - angajatori - vi le pot propune utilizand baza noastra de date.
Noi oferim tertilor angajatori si posibilitatea sa contracteze direct performerii. In acest caz, E-talent nu poate fi facut responsabil de nici un fel de neintelegere ce poate aparea pe parcursul derularii contractului.

E-talent va fi responsabila doar pentru acele proiecte pe care le gestioneaza in relatie directa cu performerii si pentru care se semneaza un contract intre cele doua parti. Informarile trimise catre dv. de catre posibili angajatori prin intermediul E-talent fac obiectul confidentialitatii. Prin folosirea bazei noastre de date va obligati sa nu trimiteti mai departe catre terti mailurile care va parvin de la angajatori.

Pentru a mentine un standard inalt de profesionalism si o buna comunicare cu angajatorii, raspunsul vostru este important in procesul de casting. Atunci cand sunteti selectat de catre un angajator VA RUGAM sa raspundeti indiferent daca doriti sa participate sau nu la casting. Desi nu exista obligativitatea raspunsului va atentionam ca in cazul in care dv. refuzati sa raspundeti invitatiilor la casting de mai mult de 5 ori consecutiv, profilul dv. va fi blocat (nu va mai putea fi vizualizat de catre agajatori) timp de o luna.

Prin intermediul bazei de date E-Talent veti fi contactat de catre noi sau direct de catre angajatori in concordanta cu zonele de interes pe care le-ati bifat in momentul completarii profilului. In cazul in care doriti sa nu mai participati la castinguri aveti obligatia sa ne instiintati in scris la adresa de mail.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe www.e-talent.eu, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.
In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Pret si modalitati de plata:

Intrucat societatea este Neplatitoare de TVA, suma prezentata in oferta este suma totala pe care trebuie sa o achitati.
Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei..
Plata produselor se efectueaza in numerar/cash, la sediul nostru sau prin credit/ debit card la plasarea comenzii online.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.e-talent.eu, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. Atelier Ideea Concept S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.e-talent.eu, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail alex.giura@e-talent.eu

Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostril au urmatoarele drepturi,:
1) Dreptul la informare (art.12)
2) Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date. 3) Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:
a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
b) transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
c) notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).
4) Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
5) Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.
6) Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Responsabilitati privind produsele

S.C. Atelier Ideea Concept S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea "Schimb/Returnare produs "

Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta

Art. 1. - Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:
a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);
b) telecopiator (fax)
c) adresa de posta electronica (e-mail)
Art. 2. - Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.

Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta
a) imprimat neadresat;
b) imprimat adresat;
c) scrisoare tipizata;
d) publicitate tiparita cu bon de comanda;
e) catalog;
f) telefon cu interventie umana;
g) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);
h) radio;
i) videofon (telefon cu imagine);
j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil);
k) posta electronica (e-mail);
l) telecopiator (fax);
m) televiziune (teleshopping).

Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C.Atelier Ideea Concept S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. Atelier Ideea Concept S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.
Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.e-talent.eu

POLITICA DE RETUR

Daca esti nemultumit de produsele cumparate de la www.e-talent.eu si vrei sa renunti la cumparare si implicit sa primesti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 10 zile lucratoare, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr.130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Termenul de 10 zile lucratoare prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga:
a) pentru produse, de la data primirii lor de către consumator;
b) pentru servicii, din ziua încheierii contractului;
Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.
Dreptul de retur in 10 zile lucratoare se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.e-talent.eu
Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Conform Ordonantei nr. 130/2000 consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre comerciant.

Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.
Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Conform dispozitiilor Ordonantei nr. 130/2000, consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile (consumatorul si comerciantul) au convenit altfel: a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 10 zile lucratoare;
b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul în care aceste inregistrari sau programe informatice au fost desigilate de catre consumator;
e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor magazin;
f) contracte de servicii de pariuri sau loterii;
Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe www.e-talent.eu