Legenda
1. Actori profesionisti – studii universitare de specialitate
2. Actori amatori – studii de specialitate private (scurta durata)
3. Real People – orice persoana fara studii de specialitate
4. Model
5. Sub 18 ani

ARTISTI

E-talent functioneaza ca un site de joburi.
Primul pas, pentru a avea acces la toate ofertele de job, este sa iti creezi un cont. Acesta va fi activat de unul dintre angajatii E-talent, imediat ce informatiile obligatorii vor fi completate. Din momentul in care profilul personal a fost activat, vei putea vizualiza si accesa toate joburile de casting listate public pe E-talent, iar angajatorii te vor putea selecta si invita la castinguri in mod direct, fara intermedierea noastra.

Corectitudinea si acuratetea datelor furnizate de catre artisti, sunt foarte importante. In absenta unor informatii precum nume, prenume, anul nasterii, adresa de rezidenta (domiciliul actual), telefon, email, inaltime si greutate - contul nu va fi activat.

Prin intermediul bazei de date E-talent, artistii vor fi notificati de existenta castingurilor si informati atunci cand datele personale le-au fost solicitate de catre angajatori. E-talent contine si o sectiune de noutati si stiri despre industria de entertainment si evenimentele ei.

Eligibilitate:

Actorii profesionisti si actorii amatori sunt obligati sa demonstreze apartenenta la grup prin una dintre urmatoarele metode:
*3 credite verificabile online
*copie dupa diploma / certificatul de studii.

E-talent asigura clientilor sai suport si informatii suplimentare de luni pana vineri, intre orele 10.00 – 17.00, la telefon 0755 060 607 sau pe email: alex.giura@e-talent.eu

ANGAJATORI

E-talent ofera angajatorilor acces gratuit la bazele de date: actori profesionisti, actori amatori, dansatori, muzicieni, real people si copii.

Baza de date poate fi accesata usor si poate fi filtrata in variate moduri, in functie de varsta, oras, profesie sau pret. Fiecare profil de artist va oferi informatii relevante despre acesta, inclusiv informatiile personale (datele de contact).
Angajatorii pot contacta direct artistii, fara intermedierea E-talent.
Exceptie fac PROFILURILE ONORIFICE: informatiile de contact listate aici apartin E-talent. In cazul in care doriti sa intrati in legatura cu un membru onorific al bazei de date, va rugam sa ne contactati la numarul 0755.060.607.

E-talent ofera contra cost servicii de suport pentru casting, consultanta, contractare artisti, inchiriere de studiouri, echipament si spatii de repetitii.

E-talent asigura clientilor sai suport si informatii suplimentare zilnic, intre orele 09.00 – 21.00, la telefon 0755 060 607 sau pe email: alex.giura@e-talent.eu. In cazul in care este necesar, unul dintre colegii nostri se poate deplasa la biroul dumneavoastra de luni pana vineri, intre orele 10.00-14.00.